onsdag den 5. maj 2010

Nyt liv til væggene


Nu har væggen i stuen været bar og kedelig i over 3 år..det er slut! Mortens morfar (som er stor kunstelsker og samler) havde et flot maleri i samlingen med alle de farver jeg elsker (grønne, turkise nuancer..med strejf af pink) Lige til at smide op på væggen og lade sig blende ind med øvrigheden. Fandt nogle flotte tryk her fra Studio Violet som hænger fint sammen med maleriet...plakaten er også havnet i min stue, men ligger stadig i paprøret og venter på den rette plads.

9 kommentarer:

 1. Jeg har også en svaghed for grøn (og grønt glas) fordi det kan have så mange nuancer og være så forskelligt. Super fine tryk fra StudioViolet :)

  SvarSlet
 2. Super god inspiration. Skal til at indrette mit nye arbejdsværelse og mangler netop ideer til de store hvide vægge!

  Og selv tak for linket! Jeg følger også gladeligt med her. Der er super meget god inspiration!

  KH C

  SvarSlet
 3. Fedt fedt fedt, der skal jeg lige ind og kigge. Det ser godt ud ;) jeg er også totalt med på turkis vognen

  SvarSlet
 4. Sikke et flot maleri! Jeg er også helt vild med Studio Violets tegninger - især plakaten :)
  Og hvor ser plaiden på sofaen iøvrigt også superhyggelig ud! Hvor er den mon fra?

  SvarSlet
 5. Tak for alle jeres positive kommentarer :-)

  Mette - plaiden er min total yndlings..fyldt med minder og stolthed. Min afdøde Bedstefar..ja, Bedstefar! har lavet den til mig. Det var hans sidste projekt, og det blev færdigt i tide. Jeg fik det for mange år siden, og dengang syntes jeg virkelig det var for "mormor-agtigt", men det er jo bare det hotteste lige nu :-)

  SvarSlet
 6. Det pynter godt nok meget :).

  Mvh,
  Synne

  SvarSlet
 7. Wauv Majken! Sikke en sans for farver (og strikning ;) din bedstefar havde. Mon ikke at det er ham du har din grafiske sans og dine kreative evner fra?

  SvarSlet
 8. Jeg havde nogle yderst produktive bedsteforældre og mange fine sager lavet af deres hænder - nu, som voksen forstår jeg virkelig at sætte pris på det!...og ja, der er måske noget gen-værk givet videre :-)

  SvarSlet