søndag den 16. maj 2010

Der skal omrokeres

..Inden jeg begynder..vil jeg altså lige fortælle, at idag..idag har jeg været ude og løbe - med Luna godt sat i joggeren..godt nok bare en lille tur "round the block", men det er for mig en start, en start jeg har truet med længe. Luna forstod ikke helt at man ikke kan snakke en masse når man tonser derudaf "hvem bor der"??, hvad var det"??, "hvad skal vi"??..OSV. Men mon ikke hun finder ud af, at der først bliver svaret når vi holder hjemme igen :-)Nu er planen at vi tager en tur hver 2. dag når jeg kommer hjem fra arbejde og håber inderligt at Luna holder mig op på det -det er mit spark bagi!

Nå, til sagen..Vi har pt. arbejdsplads i soveværelset, skubbet godt ind i noget som egentlig er "mini-walk in closet" med hylder, men man kan overhovedet ikke bevæge sig derinde og sidder virkelig dårligt klemt helt op i skærmen, så nu har vi besluttet at vores "pejse-hygge hjørne" skal være arb.plads/hygge hjørne. Jeg har det lidt skidt med at opløse vores hellige hyggested - der hvor gæsterne lige kan sidde og nyde et glas vin inden maden er færdig.. Jeg har købt et skrivebord på gul og gratis som kommer hjem til mig i eftermiddag, så må vi se om der kan gøres noget. Sofaen ryger nok væk, så stolene kommer over på den ene side og skrivebordet op ad væggen...Jeg ved der er masser af kreative indretningseksperter derude, så hjælp søges meget gerne , så "mit hjørne" stadig bevarer hyggefunktionen og endelig ikke bliver for presset sammen.

4 kommentarer:

 1. Jamen altså Majken hvor er det bare for vildt. Du har jo godt nok truet med løbeturen i noget tid,så er rigtig fedt du endelig har fået gang i det. Og bare vendt du bliver helt afhængig af det, jeg kan slet ikke vente til uret ringer i morgen kl. 6.00 og dagen starter med en løbetur;0)
  Glæder mig til at følge med i omrokeringen, er helt vildt at du har fundet skrivebordet, gætter på du har brugt en del tid foran computeren her i vores "lille" ferie...
  Knus

  SvarSlet
 2. Hold da op et lækkert pejsehjørne.. Virkeligt smukt og hyggeligt. Sådan et gad jeg godt at ha.. Men skrivebordet kan nu også blive rigtigt fint.. :)

  SvarSlet
 3. Hej Majken - fed blog (og stil)!
  Håber du også vil tjekke min photblog ud ;)
  www.sightsinlife.blogspot.com'

  Tak
  -mille

  SvarSlet
 4. Jeg har også været ude at løbe med klapvogn idag. Dog dobbelt institutionsklapvogn. Det var en smule hårdt, men ret sjovt;) Der er en stafet til dig på min blog. Knus

  SvarSlet