søndag den 9. maj 2010

Hovsasa....!

"Hej skat - har du haft en god dag?"...Luna har lavet noget far ikke er så glad for, vel Luna?"...SE MOR!! Hymf!??!#...suk! NÅ! Det var næsten ikke til at skælde ud, for pigen var jo dæleme så stolt, men vi fik taget snakken igen, om hvor der skulle tegnes, efter at stoltheden havde lagt sig lidt igen. Så nu tænker jeg "stor wallsticker", plakat a la madpyramide eller noget andet dækkeligt...tænker ihvertfald ikke "ny omgang maling"...ikke lige nu!

11 kommentarer:

 1. Hvor fint - men så alligvel ikke :-)
  Perfekt til en Wallsticker - den med madpyramiden lyder som en god ide!

  God søndag
  KH Cristine

  SvarSlet
 2. Tja, eller se det som hendes første kunstværk og ram det ind. Mener man kan få nogle wallstickers rammer, som kunne klistres op rundt om værket. Eller også en rigtig ramme uden glas i.

  SvarSlet
 3. Ffluwer - Yes, det var da en fantastisk idé..tror jeg skal i "genneren" og kigge efter en gammel ramme :-)

  SvarSlet
 4. Åh-ååh Luna... Men ja, i mangler da lige en plakat der ;) Jeg går også og tænker i tegnetavle-baner herhjemme, men jeg tvivler på at Carla kan skelne mellem, hvor hun må tegne og hvor hun ikke må. Den anden dag tegnene hun med gade-kridt på sin lille skammel, som er malet sort med tavlekridt. Så jeg var lidt tvivl om det var iorden eller ej... "Ideen" var jo rigtig god, men den er knap så god når det er spisestolene hun tegner på. Heldigvis kan man komme langt med husholdningssprit ;)

  God søndag til jer :)

  SvarSlet
 5. Ej, altså tavlelak er den malet med. Ikke kridt, vel ;)

  SvarSlet
 6. Jeg er helt enig med ffluwer :o)

  SvarSlet
 7. Mette - ja, det er da svært for dem at finde ud af, men jeg regnede da godt nok ikke med at Luna kunne nå tusserne på tavlen..meeeen den der skammel, den er roden til alt ondt :-)

  SvarSlet
 8. Barbamamas blender går amok! Pigen har jo talent :)

  SvarSlet
 9. Synes næsten at værket skal ha lov, at stå uberørt hen... bare lidt tid? Hun har da formået, at vælge en farve, der passer lidt ind i omgivelserne - og frafitti og streetart er jo det hotteste inden for kunstens verden i disse tider:-)
  Go' tirsdag til dig.

  SvarSlet
 10. Ja, ved I hvad..jeg orker faktisk slet ikke at gøre noget ved det! Så det får lov at "pynte" på væggen, bringe lidt smil på læben, måske lidt hovedrysten og så snakker vi ikke mere om det :-)

  SvarSlet
 11. Jeg synes faktisk osse, at den ser SÅ fin ud den tegning. Selv om jeg nok osse liiige ville ha været nødt til at trække vejret dybt og tælle til 10!! ;0)

  Ideen med rammen omkring er jo fantastisk, og så KA man jo - skulle dagen oprinde hvor "maleriet" trænger til at komme væk - tage et foto og få det sat på lærrede... til evigt minde!!

  Glædelige hilsener fra en grå regnvejrsdag i Schweiz
  Camilla

  SvarSlet