tirsdag den 20. marts 2012

Frisure 2012 Jeg har ladet lokkerne falde..endelig turde jeg tage springet og hoppe på frisuren på side 6 (som jeg har luret på hver gang hos frisøren :) ) Og jeg er simpelthen SÅ glad for den frill! -beklager det lettere melankolske udtryk, men prøvede at smile...og lignede et fjols, prøvede at lave funny face, men det blev lidt for kikset!
Trængte til lidt selvforkælelse og et "nyt jeg" - væk med den trætte, sure mor og ind med den nye friske forårsmor (det her skal markere begyndelsen på noget bedre)
Igen, heldigvis har jeg fri fra arbejde, for jeg padler rundt mellem besøg hos kiropraktor, læge og ørelæge. Var ved kiropraktoren idag. Hun mente vi skulle udsætte drænaftalen torsdag og se om behandlingerne kunne kurere hende...men orrrrrk...vi orker bare ikke mere!

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare super godt ud, dit nye hår. Det klær' dig rigtig godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) jeg er også så glad for det!

   Slet
 2. Det klæder dig så godt (0: Håber i snart får styr på alt det sygdom, for øv det er bare så hårdt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig forfærdeligt som søvnmangel kan gøre en til et andet menneske. Olivia fik endnu en ml.ørebetændelse igår, så nu venter vi på ørelægens dom i eftermiddag. Dræn eller ej....

   Slet
 3. Lækkert med nyt hår, det klær dig. Måske er det ny frits der skal til for at vende sygdomsbøtten ved jer, jeg krydser fingre...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Michelle :) Olivia har lige fået ml.øre betændelse igen igen, så ved ski ik lige om bøtten er vendt
   :( måske der skal klippes liiidt mere af..

   Slet
 4. Fedt og lækkert!
  Det klær dig bare vildt godt :)
  Kh. T

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak..tror heller aldrig det blir helt langt igen!

   Slet