mandag den 19. marts 2012

Bed & Breakfast...

Vores verden er vendt op og ned - vi kæmper hver nat for søvnløs at stå oprejst til endnu en dag og jeg har heldigvis fået fri fra arbejde, så jeg kan sove om dagen. (skøn forstående arbejdsplads og søde kollegaer)...grunden er stadig den bette Olivia, hendes øreproblemer, snot, hoste, skoldkopper eller hvad der nu kommer i vejen for natteroen. Vi skulle have dræn i sidste uge, men tiden blev udsat pga. skoldkopperne..nu er kopperne væk, snot og hoste har taget over og vi har en ny tid torsdag til dræn. For ikke bare at lade stå til i ventetiden, fik jeg bestilt tid hos kiropraktor som fik sat en nakkehvirvel og en ryghvirvel på plads samt skubbet lidt til hofteskålen..sådan! Nu håber jeg behandlingerne der med tiden kan rette op på søvnen og øreproblemerne.
Vi trængte i den grad til en get-away, lov til at sove uforstyrret og smække benene op i tosomhed. Derfor har svigerforældrene været søde at bytte hus i weekenden - de tog børnene og vi tog hunden (godt bytte for nu) Vi har spist lækker morgenmad, gået tur i den skønne stille natur, siddet i den gode stol med kaffe og blade og kigget ud over marker..ren wellness!! Nu har vi fået tanket en smule op til at kunne klare endnu en uge og jeg er virkelig spændt på om drænene vil gøre det hele godt.....

4 kommentarer:

 1. Det ser virkelig dejligt ud, det ligner også et sted hvor nye kræfter kan samles. Håber I snart kommer på den anden side så I kan kigge fremad, istedet for to tilbage.

  SvarSlet
 2. Årh Majken, I lyder altså til at være rigtig hårdt ramt :( Hvor er det dejligt at du kan holde lidt fri og trods alt få sovet lidt.

  De ser godt nok ud til at bo godt, de svigere :)

  SvarSlet
 3. Det lyder skønt og tiltrængt! I skal jo også være klar til næste weekend;) Og ja, lækker "b&b" og lækkert hår du har fået dig Majken:)

  SvarSlet
 4. Virkelig lækkert hus. Godt at I kan tanke op der.

  SvarSlet