mandag den 12. september 2011

Fristelser & nydelse mod underskud...
Blusset herhjemme er sat på "low"! Energitanken er tom og jeg higer efter overskud...grunden er selvfølgelig den lille terrorist, Olivia! - barnet der ALDRIG sover. Sundhedsplejersken kommer idag og så håber jeg virkelig hun har løsningen på vores søvnproblem. Selv om jeg gerne vil bure mig lidt inde med mine sorte render under øjnene, kom vi da lidt ud her i weekenden - var til åben hus hos fantastiske Badeanstalten (lækker, lækker sæbe, skrubber, masker og andet guf) Fik smagt karamelkompagniets frække varianter med chili og læsøsalt, fik sendt manden ud på gåtur med bettepigen som kom hjem med drivhusdruer og genopdagede kokosnøddens velsmagende, sjove konsistens...nu venter jeg bare på fredagen igen, så den søde mand igen kan aflaste den slatne morfigur!

6 kommentarer:

 1. Håber at i kan finde løsningen på søvnproblemet, så de sorte render forsvinder som dug fra solen :)

  Uhm, karamel kompagniet - jeg havde ellers lige lykkeligt glemt de fantastiske chili karameller

  SvarSlet
 2. Ja, håber også for dig, at du snart får mulighed for at blive bare lidt udhvilet og at den lille beslutter sig for at finde en god søvnrytme, til gavn for hende selv - og hendes forældre. :)
  Skal da snart prøve de karameller fra Karamel Kompagniet - de ser bare for lækre ud!

  SvarSlet
 3. Michelle & Marianne - det er farligt at nævne..meeen i nat sov hun faktisk hele 4 timer i streg!! Det var STORT! Ellers var sundhedsplejerskens råd at få tjekket ørerne..så er hun vist også tjekket i hoved og røv, men hellere få alt udelukket, så vi måske kun står tilbage med en stædig "jeg vil ikke gi' mig" pige!

  SvarSlet
 4. Pyyha, føler med dig! Håber I snart får sovet lidt mere... :-) Hvornår er Olivia født?

  Herhjemme vil Fleur heller ikke så gerne sove. Om dagen powernapper hun med 5 min. - max en halv time her og der. Sammenlagt sover hun ca. halvanden time i dagtimerne. Og om natten ammer jeg to til tre gange, så det er ikke meget søvn hun/jeg får. Pyyha...

  KH Tine

  SvarSlet
 5. Hej Tine - Olivia er fra marts, så hun blir' lige om lidt 6 måneder. Og pssssst...hun har sovet i 2 timer nu!! Happy face :-)Har presset en ekstra portion grød ind om morgenen, så hun får morgen, middag og aften. I nat sov hun også rimeligt, så det går den rigtige vej. Håber snart det vender hos jer, for det er virkelig ikke sjovt :-(

  SvarSlet
 6. Åha, karamelkompagniet laver altså bare gode karameller, især dem med kakao. Guf! Hvis i nogensinde kommer til Bornholm, så kan det godt anbefales at besøge butikken. Den er lille, men hyggelig og man skal passe på at man ikke køber sig fattig i chokolade, karamel og dåser (:

  SvarSlet