onsdag den 21. september 2011

4 års fødselsdag og slumrerier...


Mmmmm...her dufter godt af Ajax og chokoladekagerester. Svigermor har efterladt huset skinnende rent. Skønt at familien tager et nap, når energiniveauet ikke er eksisterende! Igår fejrede vi Lunas 4 års fødselsdag, så der er blevet leget en masse med Barbie højt til hest, galoperende gennem stuen. I aften tager vi imod resten af familien til endnu en gang fødselsdagshygge. Håber jeg snart får mulighed for at krybe sammen med det fine, fine slumretæppe som svigermor har hæklet, hvis ellers Olivia - alias "30 minutters soveren", kunne tænke sig at udvide puttetiden!!

4 kommentarer:

 1. Stort tillykke med store Luna. Jeg kommer ofte til at tænke på dengang, hvor hun lå på sin babydyne på vores stuegulv og du fortalte at hun ALLEREDE brugte en str. 74 :)

  Ps. Skønt med en effektiv svigermor! Håber at Olivia snart lader dig slumre.

  SvarSlet
 2. TILLYKKE sødeste Luna! håber hun nyder alle gaverne og kagerne nu hvor vejret ikke er sådan at råbe hurra for...:)

  Anna har udvidet de 30 min til 1 time/ halvanden i voksiposen, så prøv at snurre hende ind;) Ellers er det nok bare noget der ligger i stjernerne for de piger;)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med Luna – dejligt billede af hende! Og fint tæppe svigermor har lavet. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 4. Mette - Ja, nu er det Olivia der ALLEREDE er i en str. 74 :-)..puha, det går for stærkt!

  Tine - Ja, jeg må hellere forsøge med posen, men syntes den er lidt for varm endnu. Hun sveder helt vildt når hun ligger derude...mine forældre siger jeg var på samme måde, så ja...det er nok bare sån' det er!

  Tine2 - Tak :-) det er SÅ fint det tæppe!

  SvarSlet