mandag den 26. september 2011

6 mdr's update!


Olivia blev 6 mdr. i lørdags....den ene dag tager den anden og begge piger vokser og udvikles!
Olivia er 70 cm. lang og vejer 6,9 kg. Vægten er lidt under kurven dog uden at være dramatisk, men vi skal til vægtkontrol for at sikre, at vægten ikke tager en dyk nedad. Jeg har prøvet alverdens gode råd - zoneterapi, kiropraktor, øretjek, vælling mm. for at få ro på den bette ski', men ingen af delene har gjort hende til en "supersover". Kiropraktoren fandt dog nogle "nakkehvirvelsmuttere" en tre gange, men hun er nu stemplet til at være kureret. Den sidste tid har været hård - rigtig hård! Olivia sover ikke ret godt - hverken dag eller nat, så det har tæret på hele familiens energi og overskud. Hun er begyndt at sidde selv og håber at kravleriet (når det kommer) kan give en træthed - og dermed mere søvn for alle! Luna tager det hele flot, selv om hendes søster pyldrer, er vågen og ikke vil sove, så hun kan få mor og far for sig selv engang imellem. Vi må snart tage på en tur - bare os 3!

6 kommentarer:

 1. Kæft nogle skønne unger, tillykke med den halve f-dag :-)

  SvarSlet
 2. Sikke smukke piger du har! Tillykke med lille Olivia. Jeg håber I snart kan få lidt plusser på søvnkontoen. Her bøvler vi også med lidt for meget natteroderi, trods bassens (i dag) 6 mdr! Har I prøvet kranio sakral terapi? - Det har vi haft stor succes med :-) KH. Laura

  SvarSlet
 3. Vildt at hun kan sidde selv, her kan Ida en smule men hun er ikke stabil nok. Til gengæld har vi en lille rocker!
  Dejlige piger - det lyder fornuftigt med 3 personers tur, så kan i alle slappe lidt af og Olivia stå for underholdningen hos et hold bedster eller noget ;)

  SvarSlet
 4. Det er to meget smukke piger.
  Jeg håber, I snart får styr på nattesøvnen, den er guld værd. Vi har været i mødregruppen i dag, der er godt nok også nogle, som er udfordret der.

  SvarSlet
 5. Pimp me up...tak, og man kan jo ikke andet end at holde af de smukke tøser, trods søvnmangel!!!

  Laura - tak! Sjovt du siger kranio sakral, for det var vores næste step på vejen til mere søvn. Håber også det kan hjælpe her hos os!

  Michelle - hun sidder rigtig flot og i lang tid..og rocker også frem og tilbage til musikken fra legetøjet :-) det er booket aftaler med bedsterne, så nu vil vi snart ud lidt for os selv :-)

  Louise - tak :-) Den er nemlig guld værd den søvn - hold op hvor blir' man forvandlet til et bæst hvis ikke man får nok på den konto..uha...så håber også snart den er i hus!

  SvarSlet
 6. Ej nogle søde piger Majken! Og hvor ser Olivia stor ud, som hun sidder der. :-)

  Håber I snart får sovet lidt mere...

  KH Tine

  SvarSlet