tirsdag den 6. juli 2010

Et par lopper

En grillaften på "heden" endte med lidt lopper i bagagerummet. Kunne simpelthen ikke stå for klovnelampen...den vil være SÅ fin på Lunas nye værelse. Desværre lyste den ikke op da jeg stak den i kontakten, så overvejer om jeg gider at få den lavet. Den mangler også en skærm, kan se der har været en, men den kan undværes med mindre jeg finder på noget genialt.
Den lille gule vase stod også og ventede på at komme med mig hjem til det andet stentøj som jeg har fået en stor passion for.
Og så finalen...den sødeste amulet-halskæde i guld double til sølle 20 kr. Skal have sat mine 2 kære bag glassene så de kan være hos mig altid!

6 kommentarer:

 1. Nøøøj, den halskæde er så sød...

  Du er god til det med halskæder ;-)
  KH C

  SvarSlet
 2. Fine fund. Kan du ikke selv trække en ny ledning i klovnelampen? Ledningen er formentlig knækket et sted undervejs :)

  SvarSlet
 3. Sikke fine fund - jeg ville klart få lavet lampen, den er da helt super-duper!!! Og vasen er jeg vild med - så heldig du har været! KH Lisbeth

  SvarSlet
 4. Jooo, man har vel en handy man i huset, så det skulle vist være en mulighed :-) Jeg kan jo heller ikke bare smide ham ud igen....

  SvarSlet
 5. Håber du har fået fixet lampen, den er bare super fin... Jeg har lige selv skiftet 2 fatninger på et par lamper og det er bare super nemt... og så koster de kun 17,- og ledning koster 5 pr. meter... så det er helt sikkert det værd :)

  SvarSlet
 6. Ja, det er jo ikke en herregård..den skal helt sikkert ordnes! Er lidt spændt på om den får lov at stå på min datters værelse, for hun er ikke meget for klovne, men moren syntes jo bare den passer så fint til et pigeværelse....vi får se...

  SvarSlet