fredag den 16. april 2010

Cupcake mania!

Der er bare noget over cupcakes..ikke fordi jeg spiser mange af slagsen, men er total forfalden til alle de søde cupcake-ting de laver for tiden..måske er det bare farverne!? Fandt de fineste lysestager som helt sikkert skal på fødselsdagsbordet, en lille lipgloss (som godt nok var noget mindre end hvad jeg havde forestillet mig) og en dåse med plastre. Først nu, da jeg sidder og udformer dette indlæg, får jeg øje på at der står "prize inside"...uhh, en gave...og det var så det lille søde klistermærke :-) Dåsen er bare så fin og skal nok fyldes op med almindelige kedelige plastre når de andre er brugt op! Har sagt til Luna at de ikke er til at lege med, men først kommer frem når man har slået sig..ved ikke helt om det var dumt!
Tingene har jeg bestilt her www.butiknø.dk

2 kommentarer:

  1. Nøøøøøøøjjj hvor er det bare de fedeste ting du har fået købt der Majken. Tror måske lige kortet bliver misbrugt her en af dagene på den side:0)Hilsen Lisa

    SvarSlet
  2. Ja, det her blogging er altså ved at være en dyr fornøjelse..man følger så mange lækre links til herlige sager man ikke kan undvære..

    SvarSlet