søndag den 7. marts 2010

Smoothies..helt naturel?


Idag skulle vi rigtig søndagsmorgenhygge og Luna og far lavede smoothies. Blenderen er ikke helt så skarp længere så der røg en træske ned for at stampe det hele lidt igang..wuuuuusch...så var den ske ædt, eller ihvertfald en stor splint! Neeej, æv! Nu skulle vi lige have smoothies..efter en finkæmning måtte vi konstatere at splinten nok var blendet i atomer og at træ nu egentlig også var et meget naturligt og sundt materiale, så det kunne vi vel godt fortærre..vi tjekkede lige Lunas en ekstra gang og satte os til morgenbordet og nød vores smoothies som om intet var hændt!

Senere på eftermiddagen drog vi ud i solrige Danmark med gammelt brød i klapvognen til de hungrende ænder i parken, men de var kedelige idag..ikke spor sultne..Men det var en skøn gåtur i solskinnet blandt spirer der tittede frem på tørre pletter i sneen.

8 kommentarer:

 1. Ih, det ser da hyggeligt ud :) Jeg har skrevet en mail til dig om, at jeg mangler din adresse for at kunne sende kjolen afsted :)
  Du kan bare sende den til min mail.
  God dag.
  Kh. Charlotte

  SvarSlet
 2. Hei Majken :))Smoothies er så godt og vi lager også dette ofte. Frosne blåbær og en boks med youghurt naturell er alt som trengs for et deilig måltid :)Sundt og godt for store og små! Ha en fortsatt fin dag! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 3. Hej Majken. Tak skal du have, synes egentlig også det blev meget fint. Ville gerne have haft lidt mere vintage stof mellem det nye men det må blive næste gang ;) Hehe, ja nu kører det med billederne

  SvarSlet
 4. Hei!

  Trodde jeg hadde lagt igjen kommentar til deg, men kanskje det ikke gikk riktig som det skulle?
  Du har vunnet min giveaway! Men jeg trenger din adresse. Send den til meg så skal pakken komme :0)
  GRATULERER!

  SvarSlet
 5. Send din adresse til min epost du, den ligger under ditt innlegg på bloggen min :0)

  SvarSlet
 6. Ej hvor ser det hygge ud og lyder lækkert med Smoothies :) Håber i har det godt!

  SvarSlet
 7. Hej Ida..hyggeligt at du har sluttet dig til min blog - så kan i rigtig følge med ovre fra den anden side :-)

  SvarSlet
 8. Hi hi, kunne altså ikke lade vær med at grine af den der lidt grove smoothies :)) Godt det kun var en træske det gik ud over.

  SvarSlet