torsdag den 25. marts 2010

Gemt væk, glemt, men fundet!


Jeg havde den skønneste Bedste..Hun var altid kreativ og lavede skønne sager til mig og min søster. Da jeg blev konfirmeret fik jeg en dug, hvor hun havde broderet nogle af de tegninger over på, som jeg i tidernes løb havde tegnet hos hende...jeg har haft dugen frem et par gange, pakket den ud af posen, smilet og tænkt tilbage, lagt den i posen igen, og gemt den væk! Hvorfor bruger jeg den ikke?...jeg er øm over den - vil ikke ha' snask fedtet ind i den, men jeg må kunne imprægnere den med noget måske??

4 kommentarer:

 1. uuuuh jeg har også mange ting liggende der er 'for fine' -men det er faktisk synd, som du skriver. Her på det sidste har jeg haft stort held med at lave gamle duge om til puder, der kan stå fremme og man kan kikke på dem hele tiden og andre særligt fine er er blevet til små poetiske billeder på væggen -bare idéer.
  Smil fra mig 0g i øvrigt super fin dug.

  SvarSlet
 2. Hvor er den sød, Maiken! Allerede dengang havde du jo grafiske og kreative evner :)

  SvarSlet
 3. Det tror jeg lige det er det jeg skal! sådan! Jeg vil lave billeder ud af det..tror jeg nok. Nu får vi se, når jeg står der med saksen mod dugen..puha, men bliver nok mere glad for det på den måde..tak for idéen Camilla.

  Tak Mette, syntes også det ser lidt imponerende ud :-)

  SvarSlet
 4. Camilla Jonstrup Christensensøndag, 28 marts, 2010

  Hej Majken.
  Så fin den er den dug:-)
  Min mor har også nogle duge hun er meget øm over. Hun har købt en stor voksdug (eller hvad det nu hedder) som er gennemsigtig. Den kommer så ovenpå den fine dug og så kan hun bruge den selv når børnebørnene sidder med makrel madder eller lign.
  Vi ses snart.
  Stort kram;-)

  SvarSlet