fredag den 6. maj 2011

Shopping og skøn post...Lillepigen og mig havde en skøn dag igår sammen med "tvillingen" Anna og hendes søde mor, Tine - skønt at komme lidt ud og trille med vognen, drikke iskaffe og sludre..og så var det jo heller ikke så tosset at der var lagersalg hos Olgas Oldebørn i Aalborg, hvor vi også stødte på Maiken og lille Agnes (imponerende hvordan de 2 damer kan håndtere at amme i en slynge!!) Man kan nå at kigge forbi lagersalget indtil d. 14.

Jeg tog chancen og bestilte sandaler til Luna over nettet hos dansk designede, by Kier. Og heldigvis passede målene med det angivne skema på siden. De har mange fine børnesko til gode priser og findes i både smalle og brede modeller.

Jeg er så glad for at posten stadig har lidt at lave - det er jo efterhånden ikke mange breve man får mere. Skønne kollega, Lisa sendte mig en fin lille hæklet ugle som nu pryder min pusletaske - hvor er det rart med sådanne overraskelser!

4 kommentarer:

 1. Det ligner et lækkert lagersalg hos Olgas Oldebørn:) Fine sager du har fået med hjem.
  Jeg har flere gange overvejet byKier, men har aldrig kastet mig ud i netshopping af sko til min datter. Ved du om de er brede eller smalle?
  Sød lille ugle!

  Kh

  SvarSlet
 2. Hej Mille, de fleste af bykiers modeller fåes både i en normal/bred og en smal model. Den model vi købte hedder normal/bred.

  SvarSlet
 3. Rigtig hyggeligt at møde Tine og dig. Det blev jo næsten et helt mini-blogtræf. Jeg synes det var svært at finde noget til lagersalget, men det var da mange fine ting du fik fingrene i.

  Sundhedsplejesken nåede jeg lige præcis hjem til, heldigvis. :)

  Rigtig sød kollega du har. Men sig mig, ligner det ikke mere en pingvin? Rigtig fin er den i hvert fald.

  SvarSlet
 4. Hej Maiken - ja, det var rigtig hyggeligt at støde på dig :-)

  Fik kun en body til bettepigen til lagersalget ellers var det kun ting til den store...

  Joooo, det ku vist også godt ligne en pingvin :-)

  SvarSlet