tirsdag den 3. maj 2011

Dr. Jekyl / Mr.Hyde

Allerede 6 uger gammel...jeg har lige flyttet str. 56 ned i kælderen og fundet 62 frem - igen, masser af ubrugt tøj! Det eneste jeg rigtig har brugt er bodyer og leggins. Herhjemme kører barselsrutinen - op om morgenen, stor pige afsted til børnehave, hjem og spise morgenmad, i bad og så ordne alt det praktiske inden det er tid til en lille lur på sofaen mens lillepigen sover. Om dagen sover hun fint,er i godt humør (begyndt at smile) meeeen når det blir' aften..!!!! Hun transformerer sig til et lille babymonster der kun er til for at chikanere forældrenes aftentid sammen. Det er rigtig svært ikke at blive møgirriteret med tårer ned ad kinderne.. Vi tror hun har en slags aftenkolik - hun skriger i flere timer og kun hoppen på fars lår kan stoppe sirenen. Hun har fået 3 gange zoneterapi men uden den store effekt..nu håber vi bare snart det blir' bedre!!

6 kommentarer:

 1. Den tur kender jeg godt! (Vi tog til en MEGET dygtig kiropraktor, som kan det der med babyer. (som vi havde fået anbefalet).
  Hvor er hun smuk!

  SvarSlet
 2. Hun er bare så yndig. Er det virkelig allerede 6 uger?!? Hvad siger målene hos jer?
  Lille A vejer nu 4800 g og måler 58 cm, vi kører på det sidste i str. 56.
  Jeg håber, I får styr på sirenen. Jeg anbefaler Michael Feiner i Aalborg, kieropraktor ved Gåsepigen. Han er knalddygtig. Har stor erfaring med skrigende spædbørn. Min kollegas søn blev kureret for kolik.

  SvarSlet
 3. Hej..ja, tiden går hurtigt :-) sidste uge sagde målene 4250 g. og 57 cm. Zoneterapeuten vi var hos sagde godt nok, at det måske var en kiropraktor der skulle til, så det vil vi ihvertfald overveje..tak for tippet!

  SvarSlet
 4. Jeg kan sige ditto til det meste (første halvdel minus luren - jeg duer ikke rigtig til middagslure).

  Monsteret kender jeg heldigvis ikke til herhjemme, håber at der er bedring på vej til jer :)

  SvarSlet
 5. Skøn er hun, little miss Jekyl/Hyde ;)

  SvarSlet
 6. Hvor ser hun dejlig ud :) Håber i finder en løsning på kolikken.

  SvarSlet