fredag den 11. februar 2011

Ny frisure??Overvejer at få mit lange kedelige hår klippet halvlangt - tænker lidt i stil med frisurerne ovenover...Og det skal helst ske her inden fødsel, så jeg er total klar til at være "supermor", dødlækker og med masser af overskud..Year right! Nå, men alligevel ville det være skønt lige at få det ordnet inden. Ved ikke helt om jeg "tør" få lavet lidt striber - for det skader vel ikke for meget hvis de ikke bliver lagt i bund?? Hmm...Overvejelser, overvejelser. Hvad siger I til frisuren - og bør jeg farve??

8 kommentarer:

 1. Ehm... Jeg kan bedre lide det hår/den frisure du har på dit foto i sidebaren...

  SvarSlet
 2. Hvis det også skal være praktisk, så er det nok ikke sådan nogle styles du skal vælge - selvom de er vildt fede!

  Men de kræver altså en del styling, med glattejern osv ;-)
  (Med mindre du selv har super straight hår)

  Har selv haft sådanne frisurer, og synes de kræver en del, for at se smarte ud...så ender håret i elastik med tjavser hængende, fordi de ikke er lange nok til at komme med.

  June - åbenbart snusfornuftig på andres vegne ;-)

  Men...jeg synes du skal gøre, hvad du selv synes! I hvert fald er det lækkert, at håret lige er studset og pyntet med lidt farve, inden man skal til at være på 24/7.

  God fornøjelse! :-)

  SvarSlet
 3. Tak for jeres meninger - de har fået mig til at overveje frisuren kraftigt, da jeg nok ikke får super meget tid foran spejlet til styling og mit hår er netop ikke ret straight, så mon ikke jeg bare skal få taget spidserne :)

  SvarSlet
 4. Jeg synes også, den frisure, du har på billedet, er pæn og klæder dig.
  Tænker også lige, jeg vil skrive til dig, det er helt normalt med en "hårkrise" på dette tidspunkt i graviditeten - jeg har det nemlig præcis på samme måde :)
  Kram

  SvarSlet
 5. Ej hvor sjovt Majken, det øverste billede var det jeg havde med til frisøren da jeg blev klippet;-)

  SvarSlet
 6. Hej Camilla - Aj, hvor pudsigt..glæder mig sån' til at se det! Skal klippes mandag, men har ikke bestemt mig endnu.

  SvarSlet
 7. Du skal helt klar få det op til skuldrene. Det vil være så smart til dig. Samtidig er det skide nemt og total praktisk, især når den nye kommer og det ikke bliver hver dag der bliver tid til et bad, hi hi;-)

  SvarSlet
 8. Åh nu læste jeg lige de andre kommentarer. De har overhovedet ikke ret;-) Jeg synes det er blevet meget nemmere både med hårvaskning, styling osv. Men prøv det Majken, det gror jo ud igen;-)

  SvarSlet