torsdag den 25. februar 2010

Lavpris shopping


Efter at have tilbragt adskillige timer foran skærmen igår, trængte jeg til at komme lidt ud kulden og få ny energi til sjælen..og så kunne man da tage en lille tur ned i byen og se om man kunne være så heldig at finde noget til ingenting - jeg var heldig! I Føtex fandt jeg make-up bokse i klar akryl..nu er der bare styr på farveladen! Og de lækreste håndklæder fra Mette Ditmer, der passer perfekt ind på vores nye badeværelse (som jeg nok skal flashe senere). Hos Vero Moda have de en skøn afslappet hættetrøje med striber (elsker det farvede bånd i nakken der lige titter frem) og sidst men ikke mindst, flotte grafiske sokker - 3 par for 60 kr.
Så kan man styre sig lidt igen!

3 kommentarer:

 1. Sikke lækre sager, ja man skal jo ud en gang i mellem. Jeg må da lige en tur i føtex kan jeg se :)
  Øhhm har lige et spørgsmål, måske kan du hjælpe.. Hvordan laver man de der billeder med flere billeder (?) ligesom ovenover hvor du har brugt 4 :)

  SvarSlet
 2. Hej Maria..velkommen til min blog :-) Jeg bruger photoshop til at lave mine billeder, men du kan også bruge andre billedredigeringsprogrammer, så som picassa, hvis du kender det?

  SvarSlet
 3. Hej Majken. sikke lækre ting du har fået hevet med hjem. go ide med akryl boxene, så kan man også finde det man leder efter :)

  Kh. Sara

  SvarSlet