lørdag den 4. februar 2012

Tanket op...

Utroligt hvad en enkelt nat uden børn kan gøre for ens energi og overskud!! Jeg har været helt nede, Morten har været nede, Olivia har været nede med mellemørebetændelse, øjenbetændelse, tandfrembrud og udslæt...en uanmindelig ondsindet cocktail!!!
Blev nødt til at kaste håndklædet i ringen efter 3 uger med få timers søvn og bede moar om hjælp. Så de hentede det pistne barn, mens det store barn blev hentet af farmor (håber hun også nyder godt af, at mor og far igen har lidt positivt overskud at dele ud af)

-På med nyt sengetøj, kaste en i hver sofa, bestille pizza og læne sig tilbage med wordfeud og x-factor i fjerneren, sove til 9.30, stå op kl. 11, spise lækker brunch...og være klar til at familien igen skulle samles. Det må vi simpelthen gøre noget mere, for det har da godt nok givet alle modet tilbage!!

4 kommentarer:

 1. Pyha, hatten af for at du holdt skansen i 3 uger! Og hvad skulle man gøre uden de kære bedstemødre - jeg har selv lige sagt farvel til min mor, som har været her i 5 dage :o) Tror også snart jeg vil planlægge kæresteweekend/dag, for det lyder da godt nok helt fantastisk! Og sådan en tallerkenfuld kunne jeg i øvrigt godt bruge lige nu...mums :o) God søndag!

  SvarSlet
 2. Det lyder yderst velfortjent.

  SvarSlet
 3. Godt at I fik hjælp og fik ladet op!
  God søndag :)

  SvarSlet
 4. Av, det går bare ikke uden søvn. Og slet ikke nu, hvor du er tilbage på job. Husk at passe på dig selv. Kh Mette

  SvarSlet