mandag den 12. december 2011

Laseroperation...

I morgen lægger jeg disse gamle svende på hylden, eller tror måske bare de ryger til genbrug! Jeg skal nemlig ha' laseropereret mine øjne, så jeg forhåbentlig bliver rigtig god til at se igen! Jamen, det blir' da så fantastisk! -men jeg er selvfølgelig også spændt og en smule nervøs. Hallo, det er øjnene vi taler om - noget så sart og fint og virkelig betydningsfuldt..og så den krog der de sætter fast, så man ikke kan blinke..puha, det skal jeg bare ikke tænke på!... og hvad nu hvis jeg skal nyse?? (som jeg har gjort hele dagen)
Aj, det skal nok gå..jeg har ihvertfald set frem til dagen i morgen i meget lang tid!!!

6 kommentarer:

 1. Fedt - jeg er sikker på at det nok skal gå godt. Men jeg kan godt forstå du er lidt nervøs, det ville jeg også selv være hvis nogen skulle rode mig i øjnene.
  I øvrigt kan du donere dine gamle briller til u-landene (jeg mener det er synoptik der samler ind og sender dem afsted) :)

  SvarSlet
 2. Det skal nok gå, tænker på dig (0:

  SvarSlet
 3. Årh, kan godt forstå, at du er nervøs! Men hvor ville jeg dog ønske, at det var mig. Desværre kan laser ikke hjælpe mig...ville ellers elske at slippe af med mine linser!

  Held og lykke :-)

  SvarSlet
 4. Det har min kæreste fået gjort, og han har været super-glad for det!!

  SvarSlet
 5. GLÆD DIG! Jeg fik opereret begge øjne for 6 år siden. Det "virker" 100%. Og jeg havde -9,75 og - 10,25! Good luck!

  SvarSlet
 6. Så er falken tilbage :-) Hold op, hvor var det piece of cake. Ingen smerter og synet 100% tilbage..jamen, det er da fantastisk!
  Nervøs, da laseren arbejdede 30 sek. på hvert øje - jA! For man måtte absolut ikke bevæge sig..eller nyse! Men det gik SÅ fint :-) Glad, glad, glad!

  SvarSlet