mandag den 24. oktober 2011

Sikke en dejlig weekend!Denne weekend har været proppet med skønne oplevelser og hygge! Besøg fra det københavnske, en tur i cirkus, farmor og farfar på visit med cupcakes og BUM, BUMMELUM...den skønneste vamse af en striktrøje som sidder lige som den skal!!...nej, ikke til børnene, men til MIG.. Hvor er du go' med pindene svigermor! Vi har været til fødselsdags/halloween komsammen hos mine forældre og så har jeg lige fundet en pakke i legehuset med min fødselsdagsgave (på forskud) og varme gummier til Luna fra mine forældre...så lækkert! Så kan jeg rigtig komme ud og trave i den danske vinter og stadig ha' varme og tørre fødder!

10 kommentarer:

 1. Sikke en lækker cardigan! Kunne jeg mon lokke dig til at sende mig adressen på bageriet de købte cupcakes hos, jeg har nemlig fået påpeget fra flere kanter at deres logo er mistænkeligt ligt mit, så vil meget gerne lige undersøge det nærmere. Tak! Min mail er cupcakefabrikken@gmail.com

  SvarSlet
 2. Tommel op til svigermor. Jeg havde ellers håbet, det var en, man kunne købe sig til :)

  SvarSlet
 3. Uh den er fin den trøje...tillykke med den og dine fine støvler:)

  SvarSlet
 4. Føj! For nogle (u)lækre kager du der smækker op!!! ;-) Det er da ikke noget at byde sådan en lille slikmund en kedelig mandag aften.

  Fed trøje - der er ikke noget som hjemmestrik.

  SvarSlet
 5. Lækker trøje. Hun er sørme godt nok sød:) ih! Men vi skal vist ikke klage. Selvom der falder mest af til Anna;)

  SvarSlet
 6. Wow lækker trøje! Sikke en skøn farmor :) Ved du evt hvilken opskrift den er strikket efter? Jeg ønsker mig nemlig en vest i samme dur - jeg har drømt om den s... vest længe, men ingen butikker sælger min drømme vest (damn you mind) og jeg kan ikke strikke, men det kunne en olde måske lokkes til :)
  Lækre wellies, en skam Silje lige har fået et par lilla

  SvarSlet
 7. Er sikker på at svigermor er glad for de mange rosende ord! Er virkelig også glad for den..den er fra bogen Mere feminin strik, af Lene Holme Samsøe (Michelle - håber du finder en Olde til at få din "fantasistrik" virkeliggjort :-))

  SvarSlet
 8. Skøn trøje!
  Jeg har givet dig en award på min blog, håber du vil lege med:-)

  SvarSlet
 9. Ihh Majken, du bliver altså NØD til at vise strikken i fuld figur. Jeg skal nemlig ha' bestilt en trøje ved min strikkedame, men er i tvivl om hvilken model jeg skal vælge.

  Så please, vis lige hele trøjen. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 10. Vild lækker strik! Min svigermor strikker også og skulle være i fuld gang med min julegave.
  Der ser rigtig skønne ud dine nye vinterstøvler... vidste ikke at man kunne få dem helt i sort.

  SvarSlet