mandag den 4. juli 2011

Sol på dåse??

Er man virkelig nød til at ty til sol på dåse, nu når den ikke vil skinne udenfor? Jeg har haft denne dåse stående bagerst i skabet de sidste par år, stadig indpakket, men har aldrig turde bruge den! Frygter virkelig de orange eksemplarer man har set rundt omkring!! Nogle der har erfaring med selvbruner og måske nogle der kan anbefale denne "tan-in-a-can"?

5 kommentarer:

 1. Prøv det, prøv det! (og afslør så om det virker som ønsket, ikke?)

  SvarSlet
 2. Gitte Petersenmandag, 04 juli, 2011

  Hejsa.
  Har næsten lige prøvet denne på mine blege ben:)
  Sprayede den på om aftenen efter et bad og vågnede så op med små cirkler forskellige steder på benene. På mig var den ikke god. Tror man skal have hjælp til at spraye på så det bliver gjort helt jævnt.
  Det var mine erfaringer med denne spray:)
  Vh Gitte

  SvarSlet
 3. Jeg syntes den er god. Skrub huden først og smør den godt inde inden du sprayer den på (jeg plejer altså også lige at smøre den ud med hænderne bagefter så man er sikker på, at den er fordelt godt nok - husk at vaske hænder) Og start i de små lidt af gangen, der går nogle timer før den virker. Der er kommet en ny i samme serie som er mere chokoladebrun, hvis man er bange for orange :o)

  God fornøjelse.

  SvarSlet
 4. Julia - ja, jeg er nok nød til bare at hoppe ud i det :-) Skal nok anmelde resultatet!

  Gitte - det kan godt være der skal tilkaldes lidt assistance og måske forsøge et sted først, hvor det kan skjules.

  Pernille - Peeler du huden først eller skrubber du bare med en klud? God idé lige at smøre med hænderne også (har nogle plastikhandsker)

  SvarSlet
 5. Jeg synes den er virkelig god!

  Som Pernille bruger jeg bodyscrub først - særligt på knæ og omkring anklerne, hvor huden har tendens til at være tør, og derfor suger mere af farven til sig. Jeg smører mig også ind først, og giver føromtalte steder lidt ekstra ;-)

  Spray på ca. 40 cm´s afstand. Endelig ikke for tæt. Og lad være med at stoppe op inde på kroppen, så får du nemlig de der cirkler. Altså, det er ligesom når man skal spraymale, ing. Mal ud over kanten, og kør tilbage igen ;-)

  (Øhm...gav det mon mening?)

  Og som Pernille også siger, så husk at farven udvikler sig.....så lidt af gangen, til du har lært den at kende.

  Go´ arbejdslyst ;-)

  SvarSlet