onsdag den 23. marts 2011

Der produceres, der ventes...


Farmor må ha' vabler på fingrene - for de har godt nok været flittige på det sidste! Imens vi (stadig - 6 dage over tid) venter på lillesøster får vi skønne ting ind ad døren - lækre strik -og filtsager både til den store og den lille samt et super flot hæklet sengetæppe til lillepigen der selvfølgelig matcher storesøsters i farverne! Farmor mener nu, at det er min tur til at få en striksag og jeg har forelsket mig i pigernes grå cardigans (som på billedet ovenover) men hun har ikke en opskrift på den, så hvis en derude har en opskrift på en lignende til voksne - sig gerne til :-)

Hvor er det slemt at vente på at et nyt væsen skal komme til verden - især når man regnede med at føde før tid. Jeg VIL IKKE sættes igang, nej! Jeg rydder op i kælder, cykler ture og pudser vinduer, men har indset at hun kommer når tiden er, men hvor er det svært at acceptere, når man bare er total parat til modtagelse!

6 kommentarer:

 1. Så fine sager Farmor har lavet :)

  Cardiganen er det ikke denne? http://www.rasmilla.dk/product.asp?product=170.

  Håber snart lillesøster kigger ud til jer :)

  SvarSlet
 2. Kæft hvor er den fed, den grå kjole! Held og lykke ;)

  SvarSlet
 3. Lækre sager der er produceret.
  held og lykke med "det andet" projekt ;0)

  SvarSlet
 4. Super fine ting som farmor ryster ud af ærmet.

  Skidt med at lillesøster ikke kommer til tiden nu, bare hun kommer når i kalder og er hjemme ti aftalt tid når hun bliver større ;)

  SvarSlet
 5. Hold da op, Farmor har da godt nok haft travlt. Så smukke ting :)
  Den grå cardigan minder mig om en Liselotte fra slagtenhelligko lavede på et tidspunkt.
  Håber også snart, Lillesøster melder sin ankomst. Det er ikke slemt at blive sat i gang - jeg havde vandafgang og fik s-drop denne gang, fordi jeg efter 24 timer stadig ikke havde veer. Det var ikke anderledes end de 2 andre gange. Synes lige, du skulle beroliges med det.
  Men der er jo også masser af timer tilbage, til der er gået 2 uger.
  Kærlig hilsen Louise

  SvarSlet
 6. Sikke nogle lækre sager:-) Det er skønt med tanker (-og pakker;-) fra familie og venner når man "bare" går og venter på at det nye skud på stammen skal melde sin ankomst. Her venter vi også...i dag er jeg 5 dage over tid (vi troede også at guldklumpen ville komme før termin). vi GLÆDER os til at få guldklumpen i armene:-) Jeg håber og tror vi begge føder i dag:-)!
  KH en lidelsesfælle

  SvarSlet