tirsdag den 17. august 2010

Børnehavebarn...virkelig?


Jeg ser dem hele tiden..billederne på indersiden..børn i børnehaven...Skal hun virkelig snart derhen??? Neeeej..den bette pige!
Det er tid - børnehavetid! Om små 14 dage afleverer jeg min skat til et kaos af børn, madpakker, råben, skrigen og forsvundne futsko. Forestiller jeg mig ihvertfald! Moren er nervøs, men barnet glæder sig og trænger til at komme videre.
Men den der pige der sidder og surfer på youtube, spiller spil på Oline (forresten godt sted til børn) og smørrer sig ind med jævne mellemrum i lipgloss...WOW...Hun er blevet SÅ stor lige for næsen af mig....glæder mig..og frygter vor livs næste etape.

6 kommentarer:

 1. Lige præcis sådan havde jeg det også, men sådan er det nok at være mor. Vi bekymrer os unødigt meget, for som du skriver glæder hun sig jo til at komme i børnehave og lege.

  SvarSlet
 2. Åh, Majken! Når tager mig selv i at undre mig over, hvor stor Carla er blevet, kommer jeg ofte til at tænke på dengang Luna lå på sin dyne i vores lejlighed og du sagde: "Hun er ALLEREDE en str. 74!"

  Mht. børnehavestart har jeg hørt mig selv forsøge at berolige andre forældre med, at det nok er hårdere for forældrene og ikke så stor en omvæltning for barnet som vuggestue/dagpleje (måske) var... Jeg ved ikke om det er rigtigt. Men jeg tror, at jeg må forsøge at overbevise mig selv om det ;)

  Held og lykke med børnehaven. Mon ikke store Luna er heelt klar på nye udfordringer? :)

  kh Mette

  SvarSlet
 3. Uh det går så stærkt. Men det skal nok blive godt!

  Og husk - det er ok at tude, når du har afleveret!
  KH C

  SvarSlet
 4. Uha -ja de kære børn vokser og vokser. Har selv sendt et "på vej til voksen barn" på Højskole..Er faktisk lidt vildt at give slip - lige meget hvor i tiden vi skal slippe dem.

  Lykke og held med børnehaven :)

  SvarSlet
 5. Børnehavebarn... Eskild startede d. 2. august, og jeg har endnu ikke helt accepteret, at han ikke længere skal hen i sin hyggelige dagpleje, men i stedet af sted med bus hver morgen, til et sted, som jeg ikke helt har forbindelse til; men han virker glad og tilfreds, og har helt sikkert udviklet sig en del på den måned han snart har været børnehavebarn. Store børn!

  Vil lige høre om du stadig har en billig taske til salg, eller om de mon er blevet solgt? For sådan et tilbud kan man da ikke lade gå forbi sin næse

  SvarSlet
 6. Hej Rebekka..har måske en køber til tasken via. Trendsales, men afventer lige svar...Ellers skal jeg nok lige sige til ;-) I morgen sker det -Luna skal i børnehave og vi glæder os super meget. I skal nok få høre hvordan oplevelsen var :-)

  SvarSlet